Vettel: mul pole Ferrariga mingit lepingut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulujutud viivad Sebastian Vettelit (paremal) kahe aasta pärast Ferrari meeskonda.
Kuulujutud viivad Sebastian Vettelit (paremal) kahe aasta pärast Ferrari meeskonda. Foto: SCANPIX

Sebastian Vettel, kes on Briti lehtede väitel kirjutanud alla eellepingule Ferrari vormel-1 meeskonnaga, kinnitas, et ei näe hetkeseisuga Red Bulli tiimist lahkumiseks mitte mingit põhjust, kuigi leping lubab tal seda teatud tingimustel teha.

«Ma ei tea sellest mitte midagi. Ma pole iial mitte millelegi alla kirjutanud,» ütles Vettel ajalehele Bild. Red Bulliga seob teda leping 2014. aasta lõpuni ning enda sõnul ei ihka sakslane lahkuda meeskonnast, kus võitis kaks maailmameistritiitlit.

«Olen pea terve karjääri jooksul Red Bulli kiivrit kandnud,» lisas Vettel veebiküljele Autosport.com. «Raske on teistsugust elu ette kujutada. Tunne on sama, nagu 18-19-aastaselt kodust välja kolides. Olen hetkel siin väga rahul ega kavatse kuskile liikuda.»

Red Bulli nõustaja Helmut Marko sõnul on Vettelil aga meeskonnaga kindel leping vaid järgmise hooaja lõpuni. «2014. aasta osas on lepingus tulemustega seotud punkt – nii tema kui ka tiimi poolt vaadatuna. See sõltub järgmisest hooajast. Kui emb-kumb meist hooaja lõpparvestuses libastub, võib ta lahkuda,» sõnas Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles