Šarapova: mul on hea meel, et suutsin oma taset tõsta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 23.) pidi Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste veerandfinaalis tunnistama edetabeli teise reketi Maria Šarapova 6:2, 6:3 paremust.

«Väga tore on jälle selles positsioonis olla, see on mul kolmas kord siin poolfinaali jõuda. Kuna eelmise ringi mäng oli väga raske, on mul hea meel, et suutsin selleks matšiks oma taset tõsta,» sõnas Šarapova mängujärgsel pressikonverentsil. «Kanepi mängib alati tipptennisistide vastu väga hästi, tal on nendega mängides lisamotivatsioon. Täna oli servitõrje kõige tähtsam, sest tal on väga hea serv.»

Kanepi ja Šarapova polnud enne tänast WTA turniiridel mänginud, nende seni ainus omavaheline kohtumine pärines 2001. aasta US Openi noorteturniirilt. «Kunagi ei tea, mida oodata, mina ootasin täna, et näitan paremat mängu, kuna teadsin, et tuleb raske matš,» lausus Šarapova. «Eeldasin, et ta mängib väga hästi, kuna ta on selleks võimeline, aga arvan, et ma olin selleks valmis.»

Poolfinaalis läheb Šarapova vastamisi 4. asetatud Petra Kvitovaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles