Seitsmendat korda Prantsusmaa lahtistel finaali jõudnud Nadal kohtub Djokoviciga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Rekordilist seitsmendat Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste võitu jahtiv Rafael Nadal (ATP 2.) jõudis ülikindla võiduga taas finaali.

Pariisi liivaväljakutel karjääri jooksul 51 võitu ja vaid ühe kaotuse teeninud hispaanlane alistas tänases poolfinaalis kindlalt 6:2, 6:2, 6:1 oma kaasmaalase David Ferreri (ATP 6.), vahepeal katkestas vihm mängu 55 minutiks.

Seni on Nadal finaalis mänginud kuuel korral ning on alati võitjana väljunud. Lisaks Nadalile on Prantsusmaa lahtistel kuuel korral triumfeerinud Björn Borg.

Tänavuses finaalis läheb Nadal vastamisi maailma esireketi Novak Djokovici, kes oli 6:4, 7:5, 6:3 parem edetabeli 3. reketist Roger Federerist, seejuures juhtis Federer teises setis 4:2 ja oli lähedal ka 5:2 eduseisule. Ka mullu olid samad mehed poolfinaalis vastamisi, siis jäi peale Federer. Djokovici jaoks on see esimene kord Prantsusmaa lahtistel finaali jõuda.

Kui mullusest tänavuste Austraalia lahtisteni kaotas Nadal Djokovicile järjest seitsmes finaalmängus, siis sel hooajal on Nadal serblast juba kahes finaalis võitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles