Elevant Fien: Saksamaa ei suuda täna Portugali alistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elevant Fien
Elevant Fien Foto: Zoran Grojic

Tallinna Loomaaia elevant Fien ennustab tänaõhtuses Holland – Taani kohtumises viisakat võitlust, pakkudes, et üle nelja korra kohtunikul kollast kaarti näidata ei tule. Turniiri suurfavoriit Saksamaa ei suuda Fieni ennustuse kohaselt täna õhtul teises kohtumises Portugali alistada ning mäng jääb viiki. 

Esimese tänase pakkumise tegi Fien melonite pealt. Teise kohtumise tulemuse ennustas elevant arbuusidega. EURO 2012 esimese kahe mängu ennustamisel kasutatud apelsinid Fienile paraku edu ei toonud. Fien pakkus, et Poola – Kreeka mängu avapoolaeg lõpeb viigiga, tegelikult lõid Kreeklased aga viigivärava teise poolaja alguses. Venemaa – Tšehhi mängus pakkus Fien, et esimesena avab skoori Tšehhi.

Elevant Fieni ennustustele saab alates 8. juunist kaasa elada igal hommikul kell 8:30 Tallinna loomaaia veebikaamera vahendusel internetis ning 14:00 loomaaias kohapeal.

Tallinna Loomaaia 29-aastane elevant Fien moodustab koos Aivar Kuusmaa, Gert Kullamäe, Marko Kristali ja Kalev Kruusiga Sõprade klubi, mis ennustab EURO 2012 finaalturniiri tulemusi. Ennustusmängus saavad osaleda kõik soovijad ning võrrelda enda pakutud tulemusi Sõprade Klubi ennustustega, mis avaldatakse Õhtulehes ja Pafi veebilehel – tasuta.paf.ee.

2012. aasta Euroopa jalgpalli meistrivõistlused korraldajamaades on ennustajateks samuti elevant (Poolas) ja lisaks veel siga (Ukrainas).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles