Drogba jätkab karjääri Hiinas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba.
Didier Drogba. Foto: SCANPIX

Jalgpallur Didier Drogba teatas täna, et sõlmis Hiina klubiga Shanghai Shenhua kahe ja poole aasta pikkuse lepingu.

«Ma ootan juba uut väljakutset ja kultuuriruumi ning uusi arenguid Hiina meistriliigas,» vahendab Drogba sõnu BBC Sport.

«Kui Chelseaga eelmisel aastal Hiinas käisime, oli meil väga tore ning kohtusime suurepäraste fännidega. Loodan, et suudan Hiina jalgpallile tähelepanu tõmmata ning tugevdada Aafrika ja Aasia vahelisi sidemeid.»

Umbes kuu aega tagasi oma koduklubi Londoni Chelsea UEFA Meistrite liiga võitjaks viinud Didier Drgoba andis juba peale finaali võitu mõista, et lahkub Chelseast.

Drogba liitus Chelseaga 2004. aastal ning suutis Londoni klubiga selle aja jooksul võita kolm Inglismaa meistritiitlit, neli FA karikat ja kaks liigakarikat. Lisaks võideti lõppenud hooajal Euroopa jalgpalli ihaldatuim autasu – UEFA Meistrite liiga karikas.

Shanghai Shenhuas on Drogbat ees ootamas juba endine meeskonnakaaslane Nicolas Anelka ning endine treener Sergio Batista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles