Barcelona president: Ronaldo on maailma 12. jalgpallur

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Kui korraldada küsitlus, kes on maailma parim jalgpallur, jaguneksid hääled tõenäoliselt peamiselt kahe mängija vahel.  Need kaks oleksid mõistagi Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.

Barcelona klubi president Sandro Rosell arvab teisiti. Nimelt ütles Rosell Suurbritannia ajalehele The Sun, et Cristiano Ronaldo on maailma paremuselt 12. mängija.

«Ronaldo ei ole maailma paremuselt teine mängija, vaid hoopis 12. Üksteist parimat mängivad FC Barcelonas,» ütles Rosell ajalehele The Sun.

«Väljapool Hispaaniat teavad kõik, et Messi peaks võitma Ballon d’Or-i (maailma parimale jalgpallurile antav auhind – toim).»

Lõppenud hooajal olid mõlemad kõnealused staarid pidurdamatus hoos. Messi lõi kõikide liigade peale kokku 73 väravat ning andis 29 väravasöötu. Tema konkurent Ronaldo sahistas väravavõrke 60 korral ja andis väravaga lõppenud söödu 15 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles