Contadori meeskond sai rahasüsti Venemaa pangalt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador Saxo Bank meeskonna vormis
Alberto Contador Saxo Bank meeskonna vormis Foto: SCANPIX

Jalgrattur Alberto Contadori koduklubi Saxo Bank leidis endale keset hooaega uue suursponsori - Taani tiim sõlmis pooleteist aasta pikkuse lepingu venelaste Tinkoff Bankiga.

Meeskond kannab 2013. aasta lõpuni kahest pangandusettevõttest koosnevat nime Saxo Bank-Tinkoff Bank, vahendab Spordipartner.

Tinkoff Banki asutaja on Oleg Tinkov, kes sisenes rattamaailma 2007. aastal, kui sponsoreeris Tinkoff Credit Systemsi nimelist klubi. 2009. aastal muutis meeskond nime Katjušaks, kuid Tinkov loobus ala toetamast tunamullu, kui tema suhted klubi teise juhi Andrei Tšmiliga jahenesid.

«Minule on see fantastiline päev, sest saime vahetult enne Tour de France'i nii meeldiva uudisega välja tulla,» rõõmustas Saxo Banki rattatiimi juht Bjarne Riis Taani linnas Hellerupis asuvas Riis Cyclingi peakontoris toimunud pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles