Chelsea staar osaleb olümpial

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Luiz
David Luiz Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea ridades Meistrite Liiga võitjaks kroonitud brasiillasest keskkaitsja David Luiz osaleb Brasiilia koondisega Londoni olümpiamängudel.

David Luiz kutsuti esindama Brasiilia jalgpallikoondist Londoni olümpiamängudel. Luiz on üks kolmest üle 23-aastasest jalgpallurist oma riigi esinduses, vahendab Londoni Chelase kodulehekülg.

Luiz liitub oma koondisekaaslastega 9. juulil. Brasiilia peab enne turniiri soojendusmängu Suurbritannia koondisega, mis toimub endisel Tarmo Kingi kodustaadionil, Riverside’il.

Olümpia jalgpalliturniir toimub 26. juulist 11. augustini. Uus Inglismaa kõrgliiga hooaeg algab kõigest nädal peale olümpiaturniiri lõppu.

Seni pole Brasiilia jalgpallimeeskond olümpiamängude jalgpalliturniiri võitnud. Parimad tulemused pärinevad 1984. ja 1988. aastast, kui võideti hõbemedalid. Pekingi olümpiamängude jalgpalliturniirilt teenis Brasiilia koondis pronksmedalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles