Hispaania edu saladus: Fabregas rääkis penalti eel palliga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas.
Cesc Fabregas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMi eilses poolfinaalis Portugali vastu Hispaaniale penaltiseerias võidu kindlustanud Cesc Fabregas avaldas saladuse, mis aitas tal palli väravasse lüüa.

Nimelt rääkis Fabregas enne lööma asumist palliga. «Kui asusin lööma, ütlesin pallile, et peame koos ajalugu tegema ja ta ei tohi mind alt vedada,» ütles Fabregas BBC vahendusel.

«Mõtlesin ennelõunal penaltitele ja mul tekkis mingi kummaline eelaimdus,» jätkas ta. «Kui esialgu otsustati, et löön teisena, siis ütlesin, et tahan viiendana lüüa.»

Fabregas on sama nippi kasutanud ka varem. «Vestlesin palliga ka neli aastat tagasi, kui olin täpne otsustaval penaltil Itaalia vastu.»

Rääkides pühapäevasest finaalivastasest, siis selles osas Fabregasel mingit eelistust ei ole. «Mul on ükskõik, kas mängime Saksamaa või Itaalia vastu. Mõlemad vastased on väga tugevad,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles