Terroristid ründasid Sri Lanka kriketikoondist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakistani buss, mis transportis Sri Lanka koondislasi.
Pakistani buss, mis transportis Sri Lanka koondislasi. Foto: AFP / Scanpix

Vähemalt viis Sri Lanka kriketikoondise liiget said vigastada Pakistani linna Lahore kesklinnas toimunud relvastatud rünnakus.

Sri Lanka kriketikoondis sõitis Lahoresse turniirile, millest India kriketikoondis novembris Mumbais toimunud rünnakute tõttu loobus, vahendab BBC.

Umbes 12 relvastatud kurjategijat ründasid granaadiheitjatega sarnaselt Mumbais toimunuga Sri Lanka koondist otse kesklinnas. Kaks koondislast sai haavata kuulidest.

Erinevatel andmetel sai surma umbes kaheksa inimest. Terroristid tapsid ka viis bussi eskortinud Pakistani politseinikut.

Pealtnägijate sõnul avasid kurjategijad bussi pihta tugeva kahuritule ning kostis ka mitmeid plahvatusi. Esimesena rünnati politseinikuid ning seejärel bussi.

«Viis meie mängijat on vigastatud, kuid nendega on korras. Mängijad on šokeeritud. Nad pole varem kunagi pidanud midagi sellist läbi elama,» sõnas endine mängija Sanath Jayasuriya India uudistekanalile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles