Hispaania sporditähed lähevad finaalmängule omasid toetama

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallur Pau Gasol õnnitleb tennisist Rafael Nadali Prantsusmaa lahtiste võidu puhul. Mõlemad Hispaania sporditähed on jalgpalli EMil toetamas oma riigi koondist.
Korvpallur Pau Gasol õnnitleb tennisist Rafael Nadali Prantsusmaa lahtiste võidu puhul. Mõlemad Hispaania sporditähed on jalgpalli EMil toetamas oma riigi koondist. Foto: SCANPIX

Enam kui 10 000 Kiievi olümpiastaadionile pääseva Hispaania fänni seas on täna õhtusel jalgpalli EMi finaalmängul ka mitmed teiste alade sporditähed.

Lisaks vigastatud Hispaania koondislastele Carles Puyolile ja David Villale peaksid staadionil viibima ka tennisestaar Rafael Nadal, korvpallur Pau Gasol ning vormel-1 sõitja Fernando Alonso.

Mitmed poliitilised figuurid on samuti Kiievisse sõitnud, vahendab Soccernet.ee Marcat. Omad esindajad peaks kohale saatma Hispaania kuninglik perekond ning eeldatavasti viibib staadionil ka riigi peaminister Mariano Rajoy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles