Võrkpalli maailmameister langes Maailmaliigas konkurentsist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia koondis (kollases) kohtumises Kuuba vastu.
Brasiilia koondis (kollases) kohtumises Kuuba vastu. Foto: SCANPIX

2010. aasta maailmameister Brasiilia kaotas Sofias peetaval Maailmaliiga lõppetapi alagrupiturniiril ka teise mängu ja poolfinaali ei pääsenud. Avakohtmises hävis Brasiilia Kuubale 0:3, eile õhtul kaotas napilt Poolale 2:3 (23, -23, 23, -17, -10).

Kuubal on 3, Poolal 2 ja Brasiilial 1 punkt. Viimases alagrupimängus on täna vastamisi Poola ja Kuuba, kirjutab volley.ee.

Brasiillaste peatreener Bernardo Rezende pead väga norgu ei lasknud, lausudes pressikonverentsil: «Ka meie mäng paraneb, kahju, et me nädalavahetusel siin mängida ei saa. Nüüd keskendume olümpiaks valmistumisele.»

Teises alagrupis võitis Saksamaa eile olümpiavõitja USA 3:2 (-20, 21, -21, 20, 14). Ameeriklastel on täna võimalus oma seisu parandada, kuid selleks tuleb ilmselt võita väljakuperemehi. Bulgaarial on kolm, Saksamaal kaks ja USA-l üks punkt.

Saksa meeskonna peatreener Vital Heynen: «Tihe mäng, raske oli märgata erinevust kahe meeskonna mänguklassi vahel. Nüüd vaatame, mis hakkab reedel juhtuma. Kui Bulgaaria aitab meid poolfinaali, küsin naiselt ja lastelt, kas nad oleks nõus liikuma Bulgaariasse.»

USA koondise peatreener Alan Knipe: «Teadsime, et mäng ei tule lihtne, kuid see oli masendav. Tundub, et me ei näinud kõrge taseme hoidmiseks vaeva. Peame end järgmiseks mänguks paremini kätte võtma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles