Drogba: tahan Lampardi ja Terryt oma meeskonda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba.
Didier Drogba. Foto: SCANPIX

Hiljuti Hiina jalgpalli meistriliiga klubisse Shanghai Shenhua siirdunud Drogba ütles, et tahaks oma endisi meeskonnakaaslasi Londoni Chelseast endale järgnemas näha.

«Ma pean klubi presidendiga rääkima, sest tahan neid (Frank Lampardi ja John Terryt) oma meeskonda,» vahendab Drogba sõnu The Telegraph.

Shenhuaga kahe ja poole aasta pikkuse lepingu sõlminud Drogba kinnitas taaskord, et üleminek ei leidnud aset raha pärast. Samas sai Elevanndiluuranniku ründajast üks enimteenivaid jalgpallureid maailmas – igal nädalal teenib mängija umbes 250 000 eurot.

Drogba leidis ka oma endise ja praeguse klubi omanike vahel sarnasusi: «(Roman – toim) Abramovich komplekteeris meeskonda eesmärgiga saavutada suuri võite ning Shenhua omanik teeb sama.»

Hetkel hoiab Drogba uus koduklubi Hiina kõrgliigas 16 klubi konkurentsis 13. kohta.

Hiina majanduse buum on Hiina liigasse toonud palju jalgpallistaare – lisaks Drogbale kuuluvad Hiina klubide hingekirja veel Nicolas Anelka, Lucas Barrios, Frederic Kanouté ja Yakubu Aiyegbeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles