Eesti naiskorvpallur siirdub Prantsusmaale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Teppo koondisesärgis.
Triin Teppo koondisesärgis. Foto: Eesti korvpalliliit

Naiste rahvuskoondise ning Tartu Ülikooli põhiviisiku korvpallur Triin Teppo paneb ennast uuel hooajal proovile Prantsusmaa klubis Saint Paul Reze.

Möödunud hooajal oli Saint Paul Reze naiskond NF1 liiga A-alagrupi 12 võistkonna hulgas 4. kohal. NF1 liiga on kõrgetasemelises Prantsusmaa korvpalliliigas tugevuselt kolmas võistlussari.

Teppo on kahel viimasel aastal kuulunud naiste meistriliiga tähtede viisikusse. Tartu Ülikooli naiskonnas liidrirolli kandev Teppo viskas möödunud hooajal meistriliigas keskmiselt 14 punkti ning võttis 12 lauapalli mängus.

Äsja lõppenud rahvuskoondise EM-valiktsüklis olid tartlanna keskmised näitajad 5 punkti ja 6 lauapalli mängus.

«Võistkondlikult loodaksin, et pääseksime kindlasti alagrupist edasi ning isiklikus plaanis loodan tugevatasemelisi mänge, saada kogemusi ning parandada korralikult oma üldfüüsilist poolt,» kommenteeris Teppo algavat hooaega.

Naiste korvpall on Prantsusmaal ülimalt populaarne spordiala, mille harrastajate arvuks hindab alaliit 100 000 naist ja neidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles