Tartu peatreener Taats: Selver oli võimas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leiva mängijad
Tartu Pere Leiva mängijad Foto: Margus Ansu

Tartus Balti võrkpalliliiga Final Four’il sai hävitava Pere Leiva meeskond hävitava 1:3 kaotuse tiitlikaitsja Tallinna Selverilt.

Karikavõistlused võitnud ning põhiturniiril vaid ühe kaotuse saanud Tartu meeskond murdus finaalis ootamatult südikalt mänginud Selveri tule all.

«Nii kõvale võistkonnale pole häbi kaotada, eriti veel nii hea mänguga. Selver oli täna ikka väga võimas. Nad ei andnud võimalust meil isegi oma mängu käima saada,» tunnistas Pere Leiva peatreener Oliver Taats. «Sel hooajal pole nad meie vastu nii hästi veel mänginud.»

Korraliku etteaste tegi ometi ka Pere Leib, lihtsalt Selver oli parem. Pikalt tartlased siiski norutada ei kavatse. Võidelda on vaja veel Eesti meistritiitli eest ning see on paljudele mängijatele ja ka klubidele olulisemaks eesmärgiks kui Balti liiga esikoht.

«Mäng oli hea ju tegelikult. Pere Leival kõik nagu töötas, aga ega neil kerge polnud,» mõtiskles Selveri peatreener Avo Keel ning tõi paralleele karikavõistluste finaaliga. «Nii karika kui ka Balti liiga finaal olid õnnestunud mängud. Karikafinaali tegelikult kaotasime samasuguste paaripunktiliste vahedega, täna läks lihtsalt teistpidi. Eesti meistrivõistlustel võib jälle vastupidi olla. Kihlveokontoritele ja fännidele siin tööd jagub ennustamises.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles