U20 koondis kaotas Montenegrole ja sai 15. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U20 koondis koos peatreener Andres Sõbraga
U20 koondis koos peatreener Andres Sõbraga Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti noormeeste U20 korvpallikoondis lõpetas Sloveenias peetava Euroopa meistrivõistluste A-divisjoni turniiri 71:87 kaotusega Montenegrole.

Eesti koondis alustas mängu hästi – pärast esimest veerandaega juhiti kaheksa punktiga 26:18. Teise veerandaja võitsid vastased küll viiepunktise eduga, kuid poolajale minnes olid endiselt Eesti edunumbrid 39:36.

Teise poolajaga suutsid vastased paraku oma paremuse kindlalt maksma panna. Kolmas veerandaeg võideti 20:14 ning viimane suisa 31:18 ja nii pidi Eesti kokkuvõttes võtma vastu 71:87 kaotuse.

Eesti poolelt oli resultatiivseim taaskord Martin Paasoja 24 punktiga, Jaan Puidet toetas teda 16 punkti ja seitsme lauapalliga. Võitjate poolelt oli parim Marko Mugosa 24 punktiga.

Viimase päeva kaotust tähendas seda, et alagrupis kõik kolm kohtumist kaotanud ja seejärel miniturniiril kohtadele 13.-16. mängiv Eesti koondis lõpetas turniiri 15. kohaga. Miniturniiri käigus koguti kaks võitu ja neli kaotust. Eesti selja taha jäi ühe võidu teeninud Gruusia koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles