Hamburg teenib Messi vigastuse pealt 400 000 eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Maailma parim jalgpallur Lionel Messi peab vigastuse tõttu vahele jätma FC Barcelona tänase sõpruskohtumise Hamburgiga ning seetõttu peab Saksamaa klubi maksma hispaanlastele esialgsest kokkuleppest väiksema summa.

Hamburgi ja FC Barcelona vaheline sõpruskohtumine peetakse seetõttu, et Saksamaa klubil on täitnud 125 tegutsemisaastat. Esialgselt pidid sakslased maksma Barcelonale 1,2 miljonit eurot, kuid Messi puudumise tõttu tuleb kukrut kergendada 800 000 euro võrra.

57 000 pealtvaatajat mahutav Hamburg Arena on kohtumiseks välja müüdud ning klubi teenib selle kohtumise pealt seega nüüd 900 000 eurot kasumit. Varasemalt oleks tulu saadud 500 000 eurot.

Messi jalavigastus siiski tõsine ei ole ning meeskonna teatel on ta saanud juba ka trenni teha. Järgnevalt läheb Barcelona sõpruskohtumistes vastamisi Maroko meeskonna Raja Club’iga, Espanyoli, PSG, Manchester Unitedi ja Bukaresti Dinamoga. Hispaania liigaga tehakse algust 19. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles