O'Grady: Austraalial on Londonis läbi aegade tugevaim koondis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuart O'Grady (paremal) koos Fabian Cancellaraga
Stuart O'Grady (paremal) koos Fabian Cancellaraga Foto: SCANPIX

Austraalia jalgrattameeskond on kindlasti üks neist, kellel tasub Londoni olümpial laupäeval toimuval grupisõidul silma peal hoida. 

248 km pikkune ringide peal toimuv sõit kujutab endast kihutamist kitsastel teedel, lamavate politseinike korduvat ületamist, ringteid, ohtralt kehva nähtavusega lõike ja loomulikult kõrgeimat tõusu Box Hilli, vahendab Spordipartner.

«Arvan, et tegemist on tugevaima Austraalia meeskonnaga, kes olümpiamängudel osalenud,» pakkus kuuendatel mängudel osalev Stuart O'Grady, kelle kõrval lähevad rajale Cadel Evans, Michael Rogers, Simon Gerrans ja Matthew Goss. «Meil on mees, kes on võitnud Tour de France'i ja MM-i (Evans), kolmekordne eraldistardi maailmameister (Rogers) ning koos minuga klassikutel esikohti võitnud ratturid (Gerrans ja Goss). Meil on tohutul hulgal kogemusi ja see on sõidu iseloomu arvestades väga tähtis tegur.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles