Eesti seni parima koha saanud Treier: kahju, et jalad olid täna just sellised…

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treier
Grete Treier Foto: Liis Treimann

Jalgratta naiste grupisõidus 17. koha saanud Grete Treier on küll Londoni mängudel seni parim eestlane, kuid rattur ise ootas ilmselt enamat. «Sõidu ajal oli väga külm – rippusin peagrupi lõpus ja värisesin. Selg ja jalad olid kanged ning pulss ei läinud piisavalt üles,» kirjeldas ta.

Võistluse eel rääkis Treier, et ootab päiksepaistelist ilma. Seda aga ei juhtunud ning naiste grupisõidus kallas taevast üsna korralikku vihma. Tänavu korduvalt tervisega kimpus olnud naine tunnistas, et sellisest oludes sõitmine tekitas valu. «Kahju, et jalad olid just täna sellised.»

Sõidu käigus sattus Treier kaks korda kaaslaste kukkumiste taha, ent ise piirdus vaid jala maha panekuga. Pärast esimest vahejuhtumist vahetati ta rattal tagumine jooks, ent eestlanna sõitis end peagruppi tagasi. Viimastel kilomeetritel üritas ta koos kahe kaaslasega korra ka peagrupi eest ära sõita, ent see ei õnnestunud. «Lõpus läks hasart üles ja sain aru, et suudan ees ka sõita,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles