Kümnekesi jäänud Senegal üllatas Uruguaid, Lõuna-Korea sai jagu Šveitsist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uruguay's Luis Suarez (9) is tackled by Senegal's Abdoulaye Ba (4) as Senegal's Cheikhou Kouyate (8) watches, resulting in a red card for Ba during a men's first-round group A soccer match at the 2012 Summer Olympics, Sunday, July 29, 2012, at Wembley Stadium in London. (AP Photo/Ben Curtis) / SCANPIX Code: 436
Uruguay's Luis Suarez (9) is tackled by Senegal's Abdoulaye Ba (4) as Senegal's Cheikhou Kouyate (8) watches, resulting in a red card for Ba during a men's first-round group A soccer match at the 2012 Summer Olympics, Sunday, July 29, 2012, at Wembley Stadium in London. (AP Photo/Ben Curtis) / SCANPIX Code: 436 Foto: Ben Curtis/AP

Olümpia jalgpalliturniiri avavoorus Suurbritannia vastu viigipunkti kätte saanud Senegal suutis täna 2:0 alistada ka alagrupi teise favoriidi Uruguai, ehkki pidi tervelt tund aega mängima ühemehelises vähemuses.

Senegal läks kohtumist 10. minutil Moussa Konate tabamusest juhtima, ent kui mängitud oli pool tundi, sai Ba Abdoulaye teise kollase kaardi ja saadeti platsilt minema. Seitse minutit hiljem lõi Konate aga oma teise värava ja Urugai sellele vastata ei suutnudki. Sama mees on muide senisel turniiril kõigi Senegali väravate autor, sest oli täpne ka Suurbritannia vastu.

Enne õhtust Suurbritannia - Araabia Ühendemiraatide kohtumist on Senegal alagrupis 4 punktiga esikohal ja Uruguai hoiab 3 punktiga teist positsiooni.

B-alagrupis valmistas kerge üllatuse ka Lõuna-Korea, kes sai 2:1 jagu Šveitsist. Võitjate väravad lõid Chu-Young Park ja Bo:Kyung Kim, šveitslaste poolel oli täpne Innocent Emeghara. Lõuna-Koreal ja täna Gaboni alistanud Mehhikol on neli, Gabonil ja Šveitsil üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles