Ameeriklasest kõrgushüppaja võtab venelaste alistamisel eeskuju Rocky Balboast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jesse Williams.
Jesse Williams. Foto: SCANPIX

Valitsev kõrgushüppe maailmameister Jesse Williams peab oma suurimateks rivaalideks Venemaa kõrgushüppajaid ning võrdleb ennast Rocky-filmide kangelase Rocky Balboaga.

Daegu MMil üllatusvõitjaks kroonitud Williams jõudis vihmastel katsevõistlustel olümpiale läbi raskuste ja nimetab end seetõttu autsaideriks. «Venelased on kõrgushüppefinaali soosikud. Kuna aga mulle meeldib väga film Rocky IV, siis kujutan ette, et olen nagu Sylvester Stallone’i tegelaskuju ja nemad on nagu kaks Ivan Dragot. Eks küsige Rocky Balboa käest, kuidas venelastest jagu saada,» naeris Williams mtv3.fi reporteriga vesteldes.

Samas on ameeriklane siiski valmis hooaja tippmarki hoidvale Ivan Uhhovile ja Pekingi olümpiavõitjale Andrei Silnovile lahingut andma. «Katsevõistluste probleemid tulenesid sellest, et mind vaevas jalavigastus, nüüd on tervis aga täiesti korras ning mind ei häiri ka see, kui peaks sadama. Olen sageli vihmasajus hüpanud,» lausus Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles