Vaegnägijast maailmarekordimees langes kaheksandikfinaalis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Im Dong-Hyun
Im Dong-Hyun Foto: SCANPIX

Ametlikult pimedaks tunnistatud Lõuna-Korea vibulaskja Im Dong-Hyun langes Londoni olümpiamängude individuaalvõistlusel välja kaheksandikfinaalis.

Nädala eest maailmarekordi püstitanud ja maailma edetabelis teisel kohal olev sportlane pidi kaheksandikfinaalis tunnistama hollandlase Rick van der Veni kindlat paremust. Nii Ateenas kui ka Pekingis Lõuna-Korea meeskonna koosseisus olümpiavõitjaks tulnud Im seadis Londonis eesmärgiks just individuaalse kuldmedali.

Londoni olümpiamängud on talle olnud üsna õnnetud – ka meeskonnavõistluses lepiti pronksmedaliga pärast üllatavat kaotust poolfinaalis USA võistkonnale.

«Mis tehtud, see tehtud. Olen juba järgmisteks olümpiamängudeks valmis. Ma polnud eriti suure pinge all, olin keskendunud. Ma ei ole rahul, kuid andsin endast parima,» kommenteeris oma esinemist Im.

Hollandlane van der Ven kohtub veerandfinaalis Kuo Cheng-Weiga Taiwanist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles