Pettunud Valanciunas: ma ei taha rohkem sellele turniirile mõelda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löödud leedukad Jonas Valanciunas (vasakul) ja Rimantas Kaukenas.
Löödud leedukad Jonas Valanciunas (vasakul) ja Rimantas Kaukenas. Foto: SCANPIX

Leedulaste tulevikulootus Jonas Valanciunas oli pärast Leedu korvpallikoondise kaotust Venemaale olümpiaturniiri veerandfinaalis murtud mees.

«Olen täiesti löödud. Tegime liiga palju vigu ja olime närvis. Viskasime vabadelt kohtadelt mööda. Tohutu pettumus!» lausus uuesti hooajast NBAsse Toronto Raptorsisse siirduv Valanciunas MTV3-le antud intervjuus, endal peaaegu pisarad silmis.

«Tõsi, et Venemaa on tugev meeskond, aga nad olid võidetavad. Suutsime nende algedu järel viigistada ja ettegi minna ning kõik näis ilus. Aga siis tuli paar pallikaotust ja mäng läkski käest,» kurtis ta.

Leedu sai seega olümpia korvpalliturniiril jagu vaid Nigeeriast ja Tuneesiast, andis küll USA supertähtedele tubli lahingu, ent kaotas siiski. «Ma ei taha rohkem sellele turniirile mõelda. Kaotasime ja olen väga kurb,» ohkas Valanciunas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles