Bolt tunnustas pärast rekordjooksu ameeriklastest konkurente

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt (paremal) tunnustas ameeriklastest konkurente.
Usain Bolt (paremal) tunnustas ameeriklastest konkurente. Foto: SCANPIX

Meeste 4x100 meetri teatejooksus Jamaicale maailmarekordiga kulla toonud neliku ankrumees Usain Bolt tunnustas hõbemedali pälvinud ameeriklasi, kellel olevat rekordi sünnis oluline osa.

«Ilma ameeriklasteta ei oleks me kuskile jõudnud – ja nemad oleks jällegi ilma meieta tähtsusetud,» sõnas Bolt Reutersi vahendusel. «Esitame üksteisele aastast aastasse uusi väljakutseid,» tunnustas Londoni mängude edukaim sprinter USA nelikut, kes jooksis finaalis välja jamaikalaste endise maailmarekordiga võrdse aja.

Lisaks märkis Bolt, et ameeriklased sundisid teda lõpuni pingutama ega jätnud aega lõpusirgel talle omaseid trikke teha. «Jooksin täiega, nii kiiresti kui sain, sest me tõesti tahtsime seda rekordit uuendada. Pärast küll poseerisin natuke, aga loodetavasti annavad fännid tänu maailmarekordile selle mulle andeks,» viskas Bolt nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles