Kaks Egiptuse maadlejat diskvalifitseeriti hilinemise eest

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkurendi hilinemise tõttu esimesest ringist võitluseta edasi pääsnud ja võistluse pronksiga lõpetanud George Gogshelidze Gruusiast.
Konkurendi hilinemise tõttu esimesest ringist võitluseta edasi pääsnud ja võistluse pronksiga lõpetanud George Gogshelidze Gruusiast. Foto: SCANPIX

Abdou Omar Abdou Ahmed ja Saleh Emara ei saanud tänasest vabamaadluse võistlusest osa võtta, kuna jäid võistlustele hiljaks.

Abdou Ahmed pidanuks võistlema kuni 66 kg meeste konkurentsis ning Emara kuni 96 kg meeste konkurentsis, vahendab BBC.

Kogu nädala jooksul olid võistlused alanud kohaliku aja järgi kell 13:00, kuid selleks, et võistlus oleks lõputseremoonia ajaks läbi, alustati täna 8:30. Sportlased jõudsid ExCeli halli pool tundi pärast algust.

«Teame, et see on meie viga. Uurime selle intsidendi asjaolusid,» ütles Egiptuse võistkonna esindaja. «See oli meile antud voldikus kirjas, kuid me ei pannud seda tähele ja sportlased jäid natukene hiljaks.»

Egiptuse meeskonna ametnikke nähti bussijuhte mõjutamas, et nad viiksid sportlased olümpiakülast võistluspaika. Kui sportlased kell 9 kohale jõudsid, ei lubatud neid enam võistlema.

Tänu egiptlaste hilinemisele pääsesid nende esimeste ringide vastased Devid Safaryan Armeeniast ja George Gogshelidze Gruusiast kaheksandikfinaali ilma maadlemata. Grusiin võitis pronksmedali, kuid Armeenia esindaja langes kaheksandikfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles