Video: Bayern alistas Saksamaa superkarika finaalis Dortmundi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni meeskonna ühispilt pärast superkarika võitmist
Bayerni meeskonna ühispilt pärast superkarika võitmist Foto: SCANPIX

Eile õhtul kohtusid Saksamaa superkarika finaalis mullune Saksamaa meister ja karikavõitja Dortmundi Borussia ja mõlemas nimetatud võistluses teiseks jäänud Müncheni Bayern.

Eelmisel hooajal Dortmundi varju jäänud ning hooaja karikata lõpetanud Bayern alistas superkarika mängus Dortmundi 2:1. Bayerni viis juhtima värske täiendus Mario Mandžukić, kellel kulus oma uue koduklubi eest väravatearve avamiseks vähem kui kuus minutit. Avaväravale tegi suurepärase eeltöö Frank Ribery, kes andis parema jala välisküljega tsenderduse värava ette.

Vaid viis minutit hiljem suurendas Bayern oma eduseisu kahele väravale, kui Arjen Robben jooksis Dortmundi kaitseliini üle ja lõi palli posti. Väravaraamidest tagasipõrkunud palli lõi tühja väravasse Thomas Müller.

75. minutil vähendas valitsevate Saksamaa meistrite kaotusseisu poolakast ründaja Robert Lewandowski. Poola ründaja lõi karistusala joonelt tugeva löögi värava nurka, mida Bayerni puurivaht Manuel Neuer tõrjuda ei suutnud.

Enamaks Dortmundi mängijatel jaksu ei jagunud ja nii lõppes kahe viimasel ajal Saksamaa vutti valitsenud meeskonna kohtumine Bayerni mängijate võiduga.

Vaata mängu parimaid hetki siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles