Margus Hunt tunnistati ülikoolide «hullumeelseimaks» jalgpalluriks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Southern Methodisti ülikooli mängija Margus Hunt (nr 92).
Southern Methodisti ülikooli mängija Margus Hunt (nr 92). Foto: SCANPIX

Telekanal CBS valis Ameerika jalgpalli mängiva Margus Hundi kõige «hullumeelsemate» jalgpallurite tänavuseks esinumbriks ja see on USAs ülikõva sõna.

Mulluses viimases kohtumises, karikamängus Compass Bowl, murdis meie mees kolmel korral maha vastase mängujuhi ja tõi võidu SMU-le, mispeale telekanali CBS ekspert Bruce Feldman tõstis ta tänavu kõige hullumeelsemate ülikoolijalgpallurite esinumbriks, kirjutab Õhtuleht.

The Freak List – nii on hullude edetabeli ametlik nimi – «Sisaldab kümmet jalgpallurit, parimat töölooma ja samas ka sõdalast, kes hämmastavad sellega, mida suudavad teha treeningul, ja panevad mängus kõiki vaimustusest õhkama,» selgitab Feldman edetabeli lahti.

Enne septembris algavat hooaega, mis jääb Hundile ülikooli tasemel viimaseks, tituleeriti eestlane ametlikult kahe ihaldatud auhinna – Ted Hendricksi ja Lombardi trofee – võimalikuks võitjaks.

Lombardi Award omistatakse ülikoolide parimale kaitseliini mängijale, Ted Hendricks Award aga parimale kaitseliini ääremängijale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles