Endine juhendaja soovitab Liverpooli legendil Gerrardil klubist lahkuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Inglismaa koondise endine peatreener Sven-Göran Eriksson andis oma kunagisele hoolealusele, Liverpooli kaptenile Steven Gerrardile soovituse – kui tahad kunagi Inglismaa meistriks tulla, siis vaheta klubi.

32-aastane Gerrard on võitnud Liverpooliga Meistrite liiga, UEFA karika (praeguse nimega Euroopa liiga), Euroopa superkarika, FA karika ja liigakarika, ent Inglismaa meistriliiga võiduni pole Liverpool tema mängupäevade jooksul jõudnud. Erikssoni sõnul ei juhtu seda ilmselt niipea ja seetõttu peaks 32-aastane Gerrard pilgu mujale pöörama.

«Steven Gerrard on Liverpooli meeskonna hing. Aga küsimus on selles, kas ta võidab nendega kunagi meistritiitli. Hetkeseisuga võib öelda, et kohe kindlasti mitte,» lausus Eriksson Eurospordile. «Omanikud peavad pumpama klubisse raha ja ostma sobivaid mängijaid. Andy Caroll ja Stewart Downing läksid küll palju maksma, aga pole edukad olnud. Minu silmis on neil praegu vaid kolm maailmaklassi meest – Gerrard, Pepe Reina ja Luis Suarez. Ilma nendeta oleks meeskond Meistrite liiga kohast väga kaugel,» leidis Eriksson.

Rootslane rõhutas, et tema arvamus pole sugugi ajendatud vihavaenust Liverpooli vastu. «Mina ja mu isa oleme klubi fännid juba alates 1980ndate aastate kõrgaegadest. Kuid tänane Liverpool jääb tipust väga kaugele. Kui Steven tahab liigatiitli võita, peaks ta ehk klubi vahetama,» lausus Eriksson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles