Venemaa võrkpallikoondise peatreener suri treeninglaagris

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Ovtšinnikov Venemaa naiskonda juhendamas
Sergei Ovtšinnikov Venemaa naiskonda juhendamas Foto: SCANPIX

Venemaa koondnaiskonda Londoni olümpiamängudel juhendanud peatreener Sergei Ovtšinnikov suri täna 44-aastaselt ootamatult treeningulaagris Horvaatias, kus ta valmistas hooajaks ette Moskva Dünamo naiskonda. Mis asjaoludel, pole Dünamo klubi andmetel veel selge.

Ovtšinnikov kinnitati koondise peatreeneriks möödunud aasta detsembris. Olümpiamängudel võitis Vene naiskond alagrupiturniiri, kuid kaotas veeandfinaalis kuuelt matšpallilt Brasiiliale. Brasiillannad lõpetasid OMi kuldmedaliga, Ovtšinnikovil lõppes leping koondisega kohe pärast olümpiat.

Enne Ovtšinnikovi peatreeneriks olnud Vladimir Kuzjutkin ütles, et Ovtšinnikov tegi enesetapu. «Rumalus, muidugi. Olümpial ta kõrbes, aga kurat sellega,» vahendab volley.ee Kuzjutkini sõnu.

Venemaa meeskonna peatreener Vladimir Alekno iseloomustas Ovtšinnikovi kui treenerit, kes põles sisemiselt, vaikis ka edu korral, suitsetas väga palju ja elas ebaõnnestumis sügavalt üle. «Nägin seda ise,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles