Montenegro alistas võõrsil Iisraeli ja jätkab täiseduga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Dasic (palliga)
Vladimir Dasic (palliga) Foto: SCANPIX

Korvpalli EM-valiksarjas jätkab A-alagrupis täiseduga Montenegro meeskond, kes alistas täna võõral väljakul 81:76 Iisraeli.

Võitjate poolel viskasid täna Vladimir Dasic 20 ja Bojan Dubljevic 18 punkti. Mehed lisasid veel vastavalt kaheksa ja kümme lauapalli. Ameeriklasest tagamängija Taylor Rochestie arvele jäi 15 silma.

Iisraeli resultatiivsemad olid kaotusmängus Omar Casspi 20 ja Alexander Tyus 16 silmaga. Montenegro pani eelkõige oma paremuse maksma lauavõitluses, mis võideti 38:26.

Täiseduga jätkav Montenegro hoiab A-alagrupis kuue võiduga nüüd kindlalt esikohta. Iisrael on teeninud kolm võitu ja saanud kolm kaotust. See annab neile grupis neljanda koha.

Võidurõõmu sai A-alagrupis tunda ka Serbia, kes alistas koduväljakul 114:58 Islandi koondise. Võitjate resultatiivseim oli Nenad Kristic 15 punktiga. Serbial on nüüd kirjas neli võitu ja kaks kaotust. Islandil on kirjas üks võit ja viis kaotust.

A-alagrupi tabeliseis: 1. Montenegro 6 (võitu)/0 (kaotust), 2. Serbia 4/2, 3. Eesti 4/2, 4. Iisrael 3/3, 5. Island 1/5, 6. Slovakkia 0/6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles