Ferguson: Rooney vigastus on nagu õnnistus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney peab pidama kuuajalise mängupausi.
Wayne Rooney peab pidama kuuajalise mängupausi. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener sir Alex Fergsuon tunnistas, et meeskonna tähtründaja Wayne Rooney vigastus ja umbes kuuajane mängupaus on talle teatud mõttes nagu õnnistus.

Fergusoni sõnul võib viimases liigamängus jalale sügava haava saanud Rooney nüüd eesootava mängupausi ajal end jõusaalis korralikku füüsilisse vormi ajada, sest vajab seda hädasti. «Ka Wayne ise ütles enne viimast mängu, et peab vormi jõudmiseks veel mõned kohtumised pidama. Ta on seda tüüpi jalgpallur, kes peab heas füüsilises vormis püsimiseks kogu aeg ennast liigutama. Näiteks Ryan Giggs ei ole terve elu jooksul ainsatki üleliigset kilo juurde võtnud, Wayne on aga teistsugune,» selgitas Ferguson Daily Telegraphile antud intervjuus.

Lisaks säästab Rooney vigastus Fergusoni pisut peavalust, keda valida igas mängus algkoosseisu. Pärast Robin van Persie ostmist on Unitedi juhendajal ründajate valik nii suur, et kõigile mänguaja leidmine võib keerukaks osutuda. «Ütlesin mängijatelegi, et mind ootab selles osas ees raske töö. Aga lõpptulemus on kõige tähtsam. Robin on paindlik ja suudab erinevatel positsioonidel mängida, ka Danny Welbeck on väga võimekas, Chicharito on hea keskründaja. Kuid ka Wayne kuulub kindlasti meeskonna pikaajalistesse plaanidesse, selles pole kahtlustki,» rõhutas Ferguson.

United mängib täna Inglismaa kõrgliigas võõrsil Southamptoniga. Veel lähevad vastamisi Liverpool ja Arsenal ning Newcastle United ja Aston Villa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles