Takistussõidu suvise karikasarja võitis Paul Argus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Argus hobusel Stacandra.
Paul Argus hobusel Stacandra. Foto: Külli Tedre

Möödunud nädalavahetusel sai Luunja ratsakeskuses lõpplahenduse tänavune Eesti Ratsaspordi Liidu suvine takistussõidu karikasari. Põhiklassi võit läks Paul Argusele, noorte arvestuses Heili Püümannile ning juunioride vanuseklassis Stefani Sabrodinile.

Põhiklassis, kus takistuste kõrguseks oli kuni 130 sentimeetrit, jõudis ümberhüpetele kaheksa võistluspaari. Seegi kord suutsid sõita kiireima aja Paul Argus ja Stacandra, kuid üks mahaajamine ei lubanud seekord sõidu arvestuses paremat viiendast kohast. Samas piisas sellest karikasarja üldvõiduks.

Sõidu võitis aga lätlane Andis Varna hobusel Bazilion, teisele kohale jõudis Renek Rosenberg hobusel Velikaja Luga, kolmandale Heiki Vatsel hobusel Zelibo. Rohkem puhtaid sooritusi ümberhüpetel ei olnud, Rein Pill ja A Brok saavutasid ühe karistuspunktiga neljanda koha.

Noorte vanuseklassi kuni 125 sentimeetri kõrguses sõidus oli võistluse parim Kelli Laev hobusel Free Bay, üldvõidu võttis neljandana lõpetanud Heili Püüman, kes seekord võistles hobusel Camaja. Noorte viimase etapi teine koht läks Susan Kaletale hobusel Aga Flamenco von Feight, kolmas Melissa-Marion Amelile hobusel One Man Show.

Juunioride sõidus võttis aga sarja üldvõidu viimase etapi võitja Stefani Sabrodin, kes seekord startis hobusel Moorion. Kelly Laev ja Free bay lõpetasid viimase etapi teisena, Kristjan Sinikas ja Ammaretta kolmandana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles