Fotod: seksikas Briti modell aitas Usain Bolti kolme olümpiakullani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Edwards ja Usain Bolt demonstreerimas Jamaika sportlaste võistlusvorme.
Megan Edwards ja Usain Bolt demonstreerimas Jamaika sportlaste võistlusvorme. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel kolm kuldmedalit võitnud Jamaica jooksja Usain Bolt tõmbas endale suurvõistluse ajal pilke ka võistlusväliselt, kui ta veetis koos aega Rootsi käsipalluritega ning pidutses Londoni ööklubis. Nüüd selgus, et kõige selle kõrvalt leidis ta veel aega, et käia kohtamas Briti modelli Megan Edwardsiga.

Bolt tuvus modelliga juba enne OMi, kui nad esitlesid koos Jamaica sportlaste võistlusvorme. Seejärel vahetati juba telefoninumbreid ning OMi ajal käidi mitmel korral kohtamas, kirjutab The Sun.

Üheskoos käidi Londonis ka tuntud Movida klubis, kus veedeti aega koos Bolti võistkonnakaaslase Yohan Blake ning poksijate Amir Khani ja Lennox Lewisega. «Megan tundis ennast selles seltskonnas hästi ning Bolt tutvustas teda enda sõpradele,» rääkis Edwardsi sõbranna. «Talle meeldib Usain väga, kuid tegemist ei ole veel millegi tõsisega. Nad on lihtsalt kaks täiskasvanud, kellel on koos lõbus.»

Jutuka sõbranna kõrval ei soovinud asjaosalised ise siiski juhtunul pikemalt peatuda. «Me ei kommenteeri Bolti eraelu ning ta käib kohtamas just nende inimestega, kellega ta parasjagu tahab,» teatas sportlase esindaja Carole Beckford.

«Ma ei soovi midagi arutada. Ma ei ole valmis veel kellelegi meist rääkima,» lisas Edwards.

Vaata fotosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles