Pingile jäetud jalgpallur elas end välja Twitteris ropendades

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James McClean.
James McClean. Foto: SCANPIX

Iirimaa jalgpallikoondise mängija James McClean ei pääsenud MM-valiktsükli avamängus Kasahstani vastu platsile ja maandas pingeid Twitteris, kirjutades ebaviisaka sisuga postituse.

Ehkki Iirimaa alistas võõrsil läbi häda Kasahstani 2:1, vaevas McCleani rohkem asjaolu, et ta pidi mängu pingilt vaatama. «Fännina olen rõõmus, et võitsime. Isiklikult tasandil #maruvihane #***** nali #piinlik,» kirjutas McClean. Hiljem poolkaitsja küll kustutas postituse ja vabandas, ent peatreener Giovanni Trapattoni on tema käitumisest teadlik ja võib mehe nüüd teisipäevasest sõprusmängus Omaaniga eemale jätta.

Iirimaa sai FIFA edetabelis 142. kohal oleva Kasahstani vastu võidu kätte alles viimastel minutitel, kui Robbie Keane esmalt penaltist viigistas ning seejärel lõi Kevin Doyle üleminutitel võiduvärava.

Trapattoni on ennegi oma mängijatevaliku tõttu koondislastega tülli läinud – Darron Gibson ei võtnud mängudeks Kasahstani ja Omaaniga koondisekutset vastu, kuna on pahane, et juhendaja talle EMil ainsatki mänguminutit ei andnud. Kuu aega tagasi vandus aga Kevin Foley, et ei kavatse Trapattoni käe all kunagi mängida, kuna jäi EM-koondisest üldse välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles