Tanel Leok kolib uueks hooajaks Suzukilt Honda sadulasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Laura Oks

Hetkel motokrossi MM-sarjas MX1 klassis kaheksandal kohal olev Tanel Leok sõidab uuel aastal Briti meeskonnas Route77 Energy MVR-D Honda.

Tänavu pisteliselt MM-sarjas osalenud meeskond osaleb 2013. aasta MM-sarjas kõikidel etappidel ja sellele lisaks näeb Leokit uuel aastal osalemas ka Briti meistrivõistlustel. Tegu on sama meeskonnaga, mille ridades Leok tegi oma esimese hooaja MX1 klassis, toona oli meeskonna nimeks Motovision Racing Suzuki.

«Tegu on meeskonnaga, kus ma 2004. aastal sõitsin ja mul on neist väga head mälestused. Tegu on professionaalse tiimiga, mis töötab sada protsenti sõitja heaks ja seal oli väga hea sõita. Suutsime toona tsiklit väga hästi arendada ja seadistada ning tean, et sama suhtumine on selles meeskonnas ka täna. Nad on mulle ka varasematel aastatel pakkumisi teinud, kuid siis pole asi lepinguni jõudnud,» lausus Tanel Leok.

«Nüüd aga oli laual väga hea pakkumine ja võimalus jätkata MM-sarjas hea, mulle tuttava ning konkurentsivõimelise meeskonnaga oli see, mis mind pani nende kasuks otsustama. Neil on ka tugevad toetajad, mis on motokrossis väga oluline, et teha head tulemust. Ootan huviga uut hooaega koos nendega,» lisas Leok.

«Oleme soovinud Tanelit oma meeskonnas näha ka varasematel aastatel, kuid nüüd sobisid tingimused mõlemale poolele ja oleme valmis uueks hooajaks. Olen alati arvanud, et Tanel sõidab kõige paremini just siis, kui teda ümbritseb sõbralik ja kokkuhoidev meeskond,» ütles Route77 Energy MVR-D Honda meeskonna juht Mark Chamberlain.

Tanel Leoki leping Route77 Energy MVR-D Honda meeskonnaga on aastane ja tema tiimikaaslaseks on britt Jason Dougan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles