Klavan debüteeris Bundesligas, Augsburg avas punktiarve

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: FC Augsburg

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg avas Bundesliga kolmandas voorus punktiarve, kui koduväljakul viigistati 0:0 Wolfsburgiga.

Bundesligas tegi selles kohtumises debüüdi ka Klavan. Kui esialgu kirjutati Saksamaa meedias, et Klavan alustab kohtumist vigastatud Sebastian Langkampi asemel keskkaitses, siis Langkamp oli kohtumiseks tervenenud ja Klavan alustas seega matši vahetusmängijate pingil.

Siiski pääses eestlane platsile ning 67. minutil sekkus ta vahetusest väljakule, kui ta asendas vasakkaitses tegutsenud Matthias Ostrzoleki. Klavanist sai seega esimene eestlasest väljakumängija, kes saanud platsile mõnes Top 5 liigas (Inglismaa, Hispaania, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa). Väravavahtidest on sellisel tasemel mänginud Mart Poom, kes pallis karjääri parematel päevadel Inglismaa kõrgliigas.

Turniiritabelis paikneb Augsburg nüüd ühe punktiga 15. kohal. Wolfsburg on nelja silmaga üheksas, esikohta jagavad Müncheni Bayern ja Eintracht kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles