Purjelaua Formula klassi Eesti meistrivõistluste etapi võitis Janis Preiss

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjelaua Formula klassi Eesti meistrivõistluste teisel etapil võidutses 2012. aasta seenioride maailmameister Janis Preiss.
Purjelaua Formula klassi Eesti meistrivõistluste teisel etapil võidutses 2012. aasta seenioride maailmameister Janis Preiss. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Nädalavahetusel peeti Pirita Surfiklubis purjelaua Formula klassi Eesti meistrivõistluste teine etapp. Võistlustele registreerus 24 osavõtjat, hea ilmprognoos või tugev konkurents oli kohale meelitanud lätlaste paremiku eesotsas 2012. aasta seenioride maailmameistri Janis Preissiga.

Esimesel võistluspäeval oli tuuleprognoos Formula võistlusteks vägagi soodne, 6-9 m/s edelatuul võimaldas läbi viia neli sõitu. Päeva lõpuks oli liidriks Martin Ervin (Extreme) 4 punktiga. Sama punktiarvuga hoidis teist positsiooni Janis Preiss (Portmanana) ja kolmandal kohal oli Erno Kaasik (Extreme) 14 punktiga.

Teisel võistluspäeval oli sarnaselt esimesega suurepärane surfiilm, toimus veel neli sõitu. Ülipingelise duelli esikohale võitis Janis Preiss (Portmanana) 9 punktiga. Teise koha saavutas Martin Ervin (Extreme) samuti 9 punktiga ja kolmanda positsiooni säilitas 15 punktiga Erno Kaasik (Extreme).

Naistest olid edukamad Annika Valkna (Surfhouse), teine Betti Vainküla (Extreme) ja kolmas Maarja Kivistik (Extreme).

U-20 juunioride parim oli Roland Mik (Surfhouse/R.O.P.K). Teise koha saavutas Peeter Kask (Surfhouse) ja kolmas Betti Vainküla (Extreme). U-17 noorte parim oli Karl Erik Saarm (Tallinna Purjelauakool) Raimonds Zelecs (Surfline) ja Artur Kaiküll (Extreme) ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles