Olümpiavõitja ülestunnistus: lõikusin ennast ja mõtlesin enesetapule

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Holmes Londoni olümpiatõrvikuga.
Kelly Holmes Londoni olümpiatõrvikuga. Foto: SCANPIX

Kahekordne olümpiavõitja Kelly Holmes tunnistas, et oli enne Ateena olümpiat enesehävituslik ja ta lõikus ennast.

Holmes võitis 2004. aasta Ateena olümpial kulla nii 800 kui 1500 m jooksus, nüüd avaldas aga endine jooksja, et aasta enne suurt triumfi hakkas ta end lõikuma ning vahepeal mõtles ta ka enesetapule, kuna kartis inimesi alt vedada, kui ta olümpialt medalit ei võida, vahendab Daily Mail.

«See oli meeleheide, mul olid madalhetked. Keegi ei osanud arvata, et nii tugev inimene nagu mina võiks midagi sellist läbi elada. Aga ma olin totaalne sasipundar,» tunnistas 42-aastane Holmes Piers Morgani jutusaates.

Holmes selgitas, et kui ta viibis 2003. aasta MMi eelses treeningulaagris Prantsusmaal, vigastas ta korduvalt end meelega. Ometi võitis ta toonasel MMil 800 m jooksus hõbemedali.

Kui Morgan küsis, kas Holmes on kunagi ka enesetappu kaalunud, vastast ta: «Mingil ajal, jah. Sest ma lihtsalt ei suutnud taluda mõtet, et vean kedagi alt. Olümpia oli järgmisel aastal ja see oli mu viimane võimalus.»

Holmes avaldas, et on end ka pärast sportlaskarjääri lõppu tahtlikult vigastanud, kuid ei soovinud sellest rohkem rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles