TÜ/Rock kaotas Lätis Ventspilsile

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage
Kristo Saage Foto: Margus Ansu

Lätis peetaval korvpalliturniiril LOC Cupil oli Tartu Ülikool/Rocki teine vastane Ventspils. TÜ/Rockil tuli vastu võtta turniiri teine kaotus ja sedakorda skooriga 80:88.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul jäi mängu alguses korvialustel mängijatel puudu agressiivsusest. «See oli meie senistest kontrollmängudest kõige õnnetum. Mängu alguses puudus just pikkadel meestel piisavalt agressiivsust ja seetõttu mängitasin täna rohkem lühemat koosseisu,» kommenteeris Kullamäe. «Aga õnneks on veel tegemist kontrollmängudega ja proovime homme jälle uuesti ja teistmoodi.»

TÜ/Rocki resultatiivseim oli seitse kaugviset tabanud Kristo Saage, kes tõi 22 punkti. Silver Leppik, Egidijus Dimsa ja Timo Eichfuss lisasid võrdselt 10 punkti, Justin Ingram viskas üheksa punkti.

Ventspilsi poolel tegi enim skoori nende mängujuht Donald Sims visates 26 punkti.

LOC Cupi kohamäng on Rockil homme hommikul, kui kell 11.00 mängitakse turniiri 5.-6. kohale ning vastaseks on turniiri võõrustaja Liepaja Lauvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles