Forster ja Shawcross kutsuti Inglismaa koondisesse, Ferdinand jäi jälle välja

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celticu väravavaht Fraser Forster teenis esimest korda koondisekutse.
Celticu väravavaht Fraser Forster teenis esimest korda koondisekutse. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson kutsus MM-valikmängudeks San Marino ja Poolaga koondisesse Fraser Forsteri ja Ryan Shawcrossi, Manchester Unitedis mängiv Rio Ferdinand ei mahtunud ka seekord valikusse.

Celticu väravavaht Forster pole mitte kunagi Inglismaa koondist esindanud, Hodgson aga otsustas talle kutse saata. Inglismaa põhiväravavaht on Joe Hart, vahendab Eurosport.

Stoke City kaitsemängija Shawcross sai esimest korda koondisekutse 2010. aasta märtsis mänguks Egiptusega, kuid ta veetis kogu kohtumise varumeestepingil.

Kuna John Terry otsustas koondisekarjääri lõpetada, spekuleeriti, et tema asemel võtab Hodgson koondisesse Ferdinandi, kuid treener eelistas tema asemel Shawcrossi.

Inglismaa koondis eelseisvateks valikmängudeks:

Väravavahid: Fraser Forster, Joe Hart, John Ruddy

Kaitsjad: Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Glen Johnson, Joleon Lescott, Ryan Shawcross, Kyle Walker

Poolkaitsjad: Michael Carrick, Tom Cleverley, Steven Gerrard, Adam Johnson, Aaron Lennon, Frank Lampard, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott

Ründajad: Andy Carroll, Jermain Defoe, Wayne Rooney, Daniel Welbeck

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles