Horse Show esimese koolisõidu ala võitis Dina Ellermann

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dina Ellermann
Dina Ellermann Foto: Gerlin Kess

Eile hilisõhtul peeti Tallinn International Horse Show raames esimene koolisõiduvõistlus, kus Eestile tõi võidu Dina Ellermann hobusel Landy's Akvarel.

Üheteistkümnest startinud võistluspaarist viis olid eestlased. Eestlastele olid konkurentsi pakkumas Leedu, Läti, Soome ja Venemaa koolisõitjad. Eesti tugevaimad paarid Tiina Kuusmann ja Stallone ning Dina Ellermann ja Landy's Akvarel startisid vastavalt kuuenda ja seitsmendana. Kuusmann sooritas piisavalt tugeva sõidu, et minna juhtima eelnevalt liidripositsioonil olnud venelanna Yana Rydnik ja Alesi ees tulemusega 64,254 protsenti.

Seejärel startinud Ellermann tegi paar väiksemat eksimust, kuid läks siiski liidriks tulemusega 66,096 protsenti ning jäigi sellele positsioonile pidama. Järgnevalt üles astunud eelmise aasta võitja, lätlanna Airisa Penele kogenud Ravelsil tegi stabiilse sõidu, kuid kogus siiski vaid 64, 956 protsenti ning platseerus eestlannade vahele teisele kohale.

Täna jätkub Tallinn International Horse Show koolisõidu osa muusikalise vabakavaga, mis peetakse algusega kell 13.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles