Kovalainen: uus auto on müsteerium kogu tiimi jaoks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

McLareni soomlasest vormel-1 piloot Heikki Kovalainen avaldas, et meeskond ei mõista uut autot.

«Esimesed testid läbisime eelmise aasta tagatiivaga. Kujutasime ette, et uus tiib töötab sarnaselt, kuid see polnud nii. See tuli üllatusena, autol nappis haarduvust,» seletas Kovalainen.

Soomlane ütles, et uus masin on müsteerium kogu tiimi jaoks, kirjutab sport.err. «Me ei saa sellest endiselt aru ja me ei tea, kust peaksime arendamist alustama,» kurtis ta.

McLareni meeskond toodab konveieriliinil uusi detaile. «Me tegime peaaegu kümme uuendust, suuremaid ja väiksemaid,» lisas Kovalainen. «Enamik neist on lisatud selle (Austraalia GP) võistluse autosse. Kindlasti auto arenes veidi esimese ja viimase testi vahel.» 

Kovalainen lisas veel ühe probleemina, et eelmise hooaja lõpus keskenduti Lewis Hamiltoni aitamisele teel maailmameistriks ja McLaren on seega konkurentidest uue auto ettevalmistamisel mitme kuu jagu maas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles