City jõudis kaheksa hulka pääsemisele lähedale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yaya Toure ja Sergio Agüero said mõlemad jala valgeks.
Yaya Toure ja Sergio Agüero said mõlemad jala valgeks. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Euroopa jalgpalli Meistrite liigas tagas kordusmänguks endale üsna turvalise eduseisu Inglismaa klubide au päästa üritav Manchester City, kes võitis Kiievis sealset Dünamot 3:1. City peatreener Manuel Pellegrini kiitis pärast mängu oma otsust panna nädalavahetusel koduses karikasarjas Chelsea vastu platsile viis debüüdi teinud noormängijat – kohtumine kaotati 1:5 ja langeti karikasarjast välja.

«Mul oli tol päeval vaid 13 tervet esindusmeeskonna mängijat ja seega tuleb mu otsust mõista. Edasipääseja ei ole veel selge, aga kolm võõrsil löödud väravat annavad meile suure eelise. Samas ei tohi jalgpallis iial mõelda, et mäng on läbi,» sõnas Pellegrini. City asus Sergio Agüero ja David Silva avapoolaja väravatest juhtima ja ehkki teisel poolajal lõi Vitali Bujalski ühe värava tagasi, vormistas Yaya Toure efektne löök lisaminutitel lõppskoori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles