Robert Rooba liitus Soome tippklubiga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondise üks liidreid Robert Rooba mullu novembris Tallinnas peetud taliolümpiamängude valikturniiril.
Eesti jäähokikoondise üks liidreid Robert Rooba mullu novembris Tallinnas peetud taliolümpiamängude valikturniiril. Foto: Erik Prozes

JÄÄHOKI. Eesti jäähokikoondise ründaja Robert Rooba leidis taas tee Soome kõrgliigasse, sõlmides lepingu sellel hooajal neljanda koha saanud Jyväskylä JYPiga. Lõppenud hooajal mängis Rooba esmalt tugeivamasse seltskonda kuulunud Espoo Bluesis, kuid liitus pärast klubi pankrotti esiliigas mängiva Kokkola Hermesega.

Lepingu pikkuseks on kaks aastat, aga soovi korral võivad osapooled seda aasta võrra pikendada. Lõpuks kõrgliigas viimaseks langenud Bluesi eest ei õnnestunud Roobal sel hooajal 30 mänguga väravat kirja saada. Vahepeal pidi Rooba tegutsema suisa kaitsjana. Kokkolas töötas 22-aastane Rooba end taas üles ja viskas 23 mängu jooksul kaheksa väravat ning jagas kaaslastele kuus resultatiivset söötu.

Jyväskylä on ilmselt tugevaim klubi, kus Rooba mänginud on, aga hooajal 2014/2015 tuldi Bluesiga põhiturniiril viiendaks. Veerandfinaalis kaotati mängudega 0:4 just Jyväskyläle. Kokku liitus Jyväskyläga eile kaheksa mängijat, kellest suurem osa on Bluesi taustaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles