Postimehe vahendusel näeb tuliseid duelle

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: Raul Mee

UJUMINE. Täna õhtupoolikul algavad Tallinnas Kalev SPA ujulas traditsioonilised ujumise lühiraja meistrivõistlused. Stardis on Eesti paremik. Postimehe lugejatele on hea uudis see, et sport.postimees.ee veebilehe vahendusel näeb otsepilti kõigist kolmest võistluspäevast.

Tänasest kuni esmaspäevani kestvad Eesti meistrivõistlused on toonud pühadeajaks koju ka mitmed välismaal õppivad ja treenivad Eesti ujujad. Meie tõelistest tippudest asuvad meistritiitleid püüdma nii Kanada lühiraja MMil käinud koondislased, tiitlivõistluselt eemale jäänud USA ülikooli tudeng Ralf Tribuntsov kui ka värskelt Põhjamaade meistrivõistlusel viis Eesti rekordit püstitanud noor talent Kregor Zirk, rääkimata muidugi mitmetest teistest kohalikest tippudest. Enne meistrivõistluste algust heidame pilgu kõige tulisematele vastasseisudele, mida kolme päeva jooksul näha saab.

Juba meistrivõistluste avaala 50 meetri vabaltujumine tõotab põnevat duelli Pjotr Degtjarjovi ja Daniel Zaitsevi vahel. Kumbki mees tänavu tiitlivõistlustel ei käinud, seda näljasemad ollakse ilmselt kodupubliku ees. Kõige kõrgemate kohtade nimel heitleb ka Zirk, kes ilmselt jahib lisaks kehtivat juunioride rekordit (22,08).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles