Infonet vallandas Aleksandr Puštovi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora - Infonet. Esiplaanil Infoneti peatreener Aleksandr Puštov.
FC Flora - Infonet. Esiplaanil Infoneti peatreener Aleksandr Puštov. Foto: Liis Treimann

FCI Tallinna juhtkond teatas eile, et poolte kokkuleppel lõpetati tööleping Aleksandr Puštoviga, kes oli aastatel 2011–2017 FC Infoneti (tänavusest hooajast FCI Tallinna) peatreener.

Mullu Eesti meistriks tulnud ja tänavu nii Superkarika kui ka Evald Tipneri karika võitnud Infonet kaotas teisipäeval peetud Meistrite liiga esimese kvalifikatsiooniringi avakohtumise võõrsil Malta klubile Hibernians 0:2. Eesti meistriliigas ollakse alles neljandal kohal, seejuures jäädakse liidrikohta hoidvast Florast maha juba 20 ja kolmandal kohal olevast Nõmme Kaljust üheksa punktiga.

Peatreeneri kohusetäitjaks saab Sergei Bragin, kes Maltal pingilt eemaldati ja on vastavalt reglemendile teisipäevases kordusmängus diskvalifitseeritud. Sellest tulenevalt on eurosarja kohtumisel Lillekülas peatreeneri kohusetäitjaks Dmitri Skiperski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles