JÄRELVAADATAV Eestlane heitleb aasta suurimal CS:GO turniiril edasipääsu eest

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Stockholmis toimuval PGL Majoril on kätte jõudnud turniiri teine päev. Eesti tipptegija Robin Kool ehk ropz on oma võistkonnaga Mouz jätkuvalt kõrges mängus ning omab ühe võidu ja ühe kaotusega jätkuvalt võimalusi edasipääsuks. Turniiri kõiki olulisi mänge on võimalik vaadata ka eesti keeles nii Postimehe kui ka Twitch.tv vahendusel. Ülekannete partneriks on teise seas ka Samsung Odyssey.

Robin Kool on üks e-spordi maailma suurimaid tähti, olles ise vaid 21-aastane. Ta on Mouzi ridades mänginud juba 2017. aastast. Turniirist PGL Major võtab osa 24 maailma parimat CS:GO võistkonda. Esimesest ringist pääsevad edasi kaheksa parimat, keda ootavad teises ringis ees niiöelda legendid ehk maailma kaheksa parimat võistkonda.

Eesti ülekannete partneriks on Samsung Odyssey, kes toob suurima raadiuse (1000R) ning 240Hz värskendussagedusega varustatud monitoride näol mängijateni parima kvaliteedi. PGL Major 2021 raames on Samsung Odyssey'l ka erilised pakkumised, mille kohta saad lugeda siit.

PGL Major 2021 auhinnafond on 2 miljonit dollarit, millest võitja võistkond saab omale 1 miljoni dollari. Rahalisi auhindu jätkub 16. parimale võistkonnale. Turniiri suur finaal leiab aset 7. novembril Rootsi pealinnas Stockholmis Avicii areenil.

27. oktoobri ajakava:

Spirit vs TYLOO 16:3

BIG vs Renegades 16:9

ENCE vs MOUZ 16:11

Movistar Riders vs Entropiq 12:16

FaZe vs Virtus.pro 2:0

Heroic vs Copenhagen Flames 1:2

Astralis vs GODSENT 2:0

paiN vs Sharks 2:1

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles