Cretu jättis Venemaal üllatuslikult tooli priiks

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhimõttekindla Gheorghe Cretu töö Belgorodis piirdus vähem kui kolme kuuga.
Põhimõttekindla Gheorghe Cretu töö Belgorodis piirdus vähem kui kolme kuuga. Foto: belgorievolley.ru

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu loobus nädalavahetusel Venemaa tippklubi Belgorodi Belogorje juhendamisest.

Cretu teatas oma taandumisest pärast seda, kui Venemaa superliigas maailma parima võrkpalliklubi Kaasani Zeniidiga esikohta jagav (mõlemal on kirjas 12 võitu ja 1 kaotus) Belgorod kaotas koduõuel toimunud karikavõistluste finaalturniiril poolfinaalis 0:3 Tuomas Sammelvuo juhendatavale Kemerovo Kuzbassile. Veel mõni nädal varem oli sama klubi Venemaa liigas 3:0 võidetud. 

«Tänasel treenerite koosolekul otsustas Gheorghe Cretu lahkuda «lõvide» vanemtreeneri ametikohalt. Belogorje president ja peadirektor Gennadi Šipulin rahuldas Rumeenia spetsialisti taotluse. Šipulini uueks assistendiks määrati Aleksandr Bogomolov, kelle juhtimisel läheb meeskond CEV Cupi 1/16-finaalmängule Bulgaariasse Sofia CSKA vastu,» postitas Belgorodi klubi pühapäeval kodulehele. Eesti koondise statistik Alar Rikberg jääb esialgu vähemalt kuni detsembri lõpuni meeskonna juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles