Ott Järvela: lepime kokku, et medalit ei tule (3)

Ott Järvela, Pyeongchang
, Vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Järvela
Ott Järvela Foto: Tairo Lutter

Täna avatavad 23. taliolümpiamängud Pyeongchangis on sellised, kus Eesti sarnaselt 1992. aasta Albertville’i, 1994. aasta Lillehammeri, 1998. aasta Nagano ja 2014. aasta Sotši mängudega medaliriikide sekka ei jõua. Nagu loetelust ilmneb, pole taliolümpial medalita jäämine Eesti jaoks midagi erakordset.

Vahel on nii ja vahel on naa. Ilma ühe õnnetu vigastuseta olnuks olukord Pyeongchangis ilmselt teistpidine, aga hetkel ütleb reaalne pilk Eesti olümpiasportlastele võimetele, et iga individuaalne tulemus 15 parema seas oleks (suur) õnnestumine. Ning leidub ka sportlasi, kes toovad asjatundliku spordivaataja näole naeratuse kohaga 30 või 40 parema seas või kõigest finišisse jõudmisega. Ning selles pole midagi piinlikku või imelikku, sest olümpiamängud ja tippsport ei lõpe finišiprotokolli esimese lehega.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles