Flora testib andekat Soome ründajat ja sihib veel välisjõude

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänavu Eesti jalgpallimeistrivõistlustel pronksmedaliga leppima pidanud FC Flora võttis juba Marko Lelovi juhendajaks asumisega suuna järgmise hooaja poole ning praegu tegeletakse sellega, et leida vajalikke välismängijatest tugevdusi.

Kuigi kodune jalgpallihooaeg on lõppenud, kogunevad florakad veel treeningutele ning sel nädalal on meeskonna juures juba üks võimalikest täiendustest. Teisipäeval tegi Flora meeskonnaga koos trenni 19-aastane Soome kodakondsusega ründaja Kastriot Kastrati. Kosovo albaania päritolu mängumees kuulub tänavuse Soome meistri HJK hingekirja, kuid tänavu pallis ta laenulepingu alusel Valkeakoski Haka ridades.

«Taset on temas näha ning kui kõrvutada teda meie sama vanade mängijatega, siis nendega võrreldes on ta ikka suurem ja tugevam,» kiitis Lelov. «Ise on ta ka siin mängimisest huvitatud ning eks ole näha, mis saab. 10. detsembril alustame taas treeningutega ning äkki on ta siis tagasi.»

Mängijate turul vaadatakse ringi ka edaspidi ning uue hooaja eel võib Floraga liituda veel mõni välismängija. «Osale positsioonidele vajame täiendust ning mõned mängijad on ka silmapiiril. Samas tahame juurde võtta veel ka nooremapoolseid pallureid, et tekitada meeskonnas konkurentsi,» lisas Lelov, kelle sõnul oleks ka Raio Piiroja liitumine meeskonna treeningutega igati tervitatav. «Loodetavasti saab ta tervise korda. Oma võitlejaomadustega oleks ta noorematele kindlasti heaks eeskujuks. Lisaks on tal palju kogemusi, mida edasi anda.»

Kui vaadata hooaja lõpetanud Flora koosseisu, siis suuremat osa mängijaid saab ka tuleval hooajal samas tiimis näha. Koostööd loodetakse jätkata ka viimastes

kohtumistes ainsa leegionärina Florasse kuulunud grusiini Zakaria Beglarišviliga. «Teeme praegu selle nimel tööd, et ta jätkaks ka järgmisel hooajal,» täpsustas Lelov. «Ülejäänud meestest on kaks-kolm lahkumas. Osal sai selle hooajaga ka leping läbi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles